Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Новият земеделски сезон започва съвсем скоро, ето защо ние от SGS се подготвяме да откликнем на потенциалните нужди на вашия бизнес. Нашата програма за единство на страните с излаз на река Дунав (‘One Danube Project’) предоставя реални подобрения в обхвата и мащаба на услугите, които можем да предложим именно в този регион. Екипът ни системно разширява дейностите и активите си в рамките на търговския коридор, който река Дунав представлява.
Прогнозите за реколта 2014 са обнадеждаващи, а новият сезон вече обещава високи добиви на зърно и маслодайни култури в региона.
Река Дунав е най-дългата река в Европа. Тя води началото си от германския град Донауешинген, разположен в планинската верига Шварцвалд, и преминава цели 2 872 км преди да се влее в Черно море. Ежегодно по водите й преминават 50 млн. тона товари, което я превръща в един от най-големите транспортни коридори на Европа. Използването на р. Дунав за търговски цели има своите, както положителни, така и отрицателни страни. От една страна, се явява много добър природосъобразен и финансовоефективен начин за превоз на обемни товари. Например, само един курс, направен с 4 лихтера (7 000 мт) може да превози същото количество, както 175 ж.п. вагона или 280 камиона. Но, за съжаление, транспортните фирми са подвластни на нивото на водите на р. Дунав, заледяванията през зимата и ниската гъстота на мрежата от контакти.
Ние от SGS можем да ви помогнем да отговорите на различните предизвикателства и да се възползвате от възможностите, които се разкриват пред вас при избора на този коридор за доставка на продукти. Разполагаме с висококвалифицирани служители и професионални лаборатории по протежението на р. Дунав, които позволяват бърз оборот и предотвратяват възможността за превоз на нискокачествени товари. Нашите навременни и точни тестове изключват риска да бъдат транспортирани продукти, които са недобре специфицирани или могат да създадат потенциални проблеми (напр. съдържание на микотоксини или други вредни замърсители, типични за този вид превоз). Ресурсите, които SGS използва, са надежни, доказали се във времето и напълно могат да задоволят нуждите ви от предпазване на вашия бизнес.
Екипът с готовност ще отговори на всяка една поръчка или изпратена информация през новия сезон.
В рамките на този бюлетин може да видите данните за контакт с наш офис.
Ако ви е нужна повече инфромация, моля, свържете се с:
Г-н Аксел Хармсен  /Axel Harmsen/
Мениджър- продажби / International Sales Manager/


За SGS
SGS е компания -  световен лидер в областта на контрола, верификацията, анализите и сертификацията. SGS е призната като световен еталон за качество и етичност. С повече от 75,000 служители, SGS работи в мрежа с над 1,500 офиси и лаборатории по целия свят.