Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услуги по инспекция от SGS на елементи от железопътната индустрия и на подвижния състав – осигуряват на компаниите независима втора проверка на подвижния състав или на компонентите.

От оценяване на остатъчната стойност от името на собственика до проверяване ефективността на доставчиците на услуги по почистване, поддръжка или цялостен ремонт за собственици на влакове или за оператори, нашите проверки в железопътната индустрия акцентират върху състоянието на наличните, работещи превозни средства. Те мога да включват компонент, система или целия влак, обикновено сравнявани спрямо набор от критерии (старост, употреба, изминати километри и др.) за предоставяне на независимо мнение за статуса и относителното състояние според очакваното.

Услуги по инспекция в железопътната индустрия

Предоставяме независимо второ мнение на направената от производителя проверка на процесите, извършвано на втора или трета страна. Този преглед не само гарантира, че производителят извършва правилните прегледи и проверки, но и потвърждава комплекта от образци, както и открива допълнителни несъответствие или подобрения през целия процес.

Освен проверки за задължително съответствие ние имаме дългогодишен опит в инспекциите за качество, краен продукт и на въпроси, свързани с изискванията на клиентите, особено с окончателните проверки от страна на клиента.

Услуги по инспекция на подвижния състав

Но при завършени превозни средства е прекалено късно да се поправят каквито и да са проблеми, открити от проверката. Като резултат, проверка на компонент или подсистема – или по време на доставката или периодично през производствения цикъл – може да ви спести време и пари. Нашите проверки ви предлагат значителен опит в извършване на компетентни проверки в базите на производителя и доставчика из цяла Европа.

Научете как услугите на SGS за проверка на елементите от железопътната индустрия могат да подпомогнат вашия бизнес.