Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

SGS предоставя широка гама персонализирани услуги по морска спедиция, които могат да бъдат съобразени с вашите, независимо какъв е вашият бизнес и къде го развивате.

Нашите морски технически услуги обхващат всички аспекти на спедицията на нефтени товари: точна доставка, пресушаване, контрол на загубите и свързаните дейности по прехвърляне на товари. Нашата услуга се поддържа от опитен персонал, квалифициран в мореплаването (танкерните превози) или инспекцията на течни товари, и преминал допълнително обучение за повишаване на квалификацията.

Защо да изберете SGS?

С екип от квалифицирани специалисти и световна мрежа от офиси и съоръжения, SGS е партньор, на който можете да се доверите за подкрепа на вашите операции с морски товари на всеки един етап.

Ние знаем, че нашата сила се крие в нашите служители, поради което отдаваме особена важност на събирането на възможно най-добрия екип. Всеки член на нашия технически екип за мореплавателни услуги е подбран чрез взискателен подбор от нашата мрежа от офиси и подразделения в цяла Европа, и притежава квалификации, между които такива за одобрение на опасни товари, от Ликос и от Международната федерация на инспектиращите агенции (IFIA).

Всички членове на екипа имат опит в работата с морски танкери или съвременно прехвърляне на нефтени товари, и са специално подбрани заради комбинацията от способности, обучение и опит в намаляването на загуби. Ние държим всеки член на нашия екип да има минимум пет години опит със суров нефт и други продукти, включително химикали, смесване на биогорива и присадки. Това означава, че можем да ви предложим мореплавателни технически умения на безпрецедентно ниво в подкрепа на вашата дейност.

С услугите по морска спедиция от SGS вие знаете, че сте в сигурни ръце. Научете повече как можем да ви помогнем.