Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

SGS предоставя консултантски услуги в областта на автомобилните емисии, включително тестване със система за контрол на емисиите, както и консултации в областта на автомобилните горива.

По този начин ние ви помагаме да гарантирате спазването на стандартите за автомобилни емисии, включително разпоредбите за емисиите на Европейския съюз, за да увеличите максимално горивната ефективност.

Нашите висококвалифицирани консултанти имат опит в различни технологии за контрол на емисиите, включително катализаторите, системата за контрол на емисиите от изпаряване, системата за гориво и системата за рециркулация на отработените газове. Благодарение на нашата глобална мрежа ние можем да ви предложим консултация от независими експерти и анализ по време на срещи, обхващащи всички тези технически области.

Освен това, можем да ви осигурим изключително надеждни резултати от тестването, които да помогнат на вашите маркетингови усилия и да подобрят репутацията ви в областта на техническото осигуряване на качеството. 

Свържете се със SGS сега, за да научите как нашите консултантски услуги за контрол на емисиите могат да ви помогнат да спазвате съответните международни разпоредби.