Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Ние можем да Ви помогнем да изпитате и оцените електрически или хибридни силови предавки според последните стандарти.

Технологиите, свързани с електрическите или хибридните автомобили, са под влиянието на голям брой международни стандарти за одобрение на типа, като освен това изискват нови технически решения за няколко части от силовата предавка. Ние можем да подпомогнем Вас и Вашите доставчици в няколко технически и юридически аспекта, свързани с електрическите силови предавки. От работните характеристики, ефективността и безопасността на акумулаторите до самия електрически двигател, ние предлагаме набор от услуги, от един източник, които ще Ви помогнат да подобрите своите продукти, да намалите разходите и да постигнете съответствие с последните международни стандарти.

В качеството си на водеща световна фирма за изпитване, верификация, проверка и сертификация, ние Ви предлагаме точност, изключително опитни специалисти, модерни методики за проверка и глобално присъствие. Ние сме признати експерти в областта на автомобилното изпитване.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашата широка гама от услуги за изпитване и верификация на електрически силови предавки.