Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услугите на SGS по автомобилна хомологация ви помагат да постигнете съответствие с международните нормативни изисквания и пестят времето и парите ви.

Нашите услуги свързани с хомологацията обхващат широк спектър от устройства в автомобила включително антиблокиращата спирачна система (ABS) и електронната програма за стабилност (ESP). С реномето на нашия експертен опит в хомологацията на превозни средства, ние гарантираме съответствието ви със стандартите и законовите изисквания на:

  • Европейската общност (ЕО) - e-марката е доказателството за съответствието с директивите (законите), изискуеми от Европейския Съюз
  • Икономическата комисия за Европа (ИКЕ) - е-марката се основава на регулациите на ИКЕ
  • Федералният Стандарт за Безопасност на Превозните Средства в САЩ
  • Центърът за сертификация на безопасността на превозните средства - Тайван, Китай

Ние комбинираме тестове свързани с тези различни международни стандарти и така можем да Ви помогнем да намалите количеството тестове и броя тестови превозни средства. Това минимизира времето и разходите за хомологационния процес.

Свържете се със SGS още сега, за да научите как нашите услуги за тестване на ABS и ESP системи могат да ви помогнат, за да покриете международните нормативни изисквания.