Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Станциите за зареждане на автомобили трябва да бъдат оценени по отношение на тяхната съвместимост, безопасност и надеждност. Ето как SGS може да Ви помогне.

Функционалността на станцията за зареждане на електрически автомобили зависи от голям брой важни фактори. Ние можем да изпитаме функционалната безопасност (IEC61508), комуникацията автомобил-мрежа (V2G), която оценява дали автомобилът е свързан към станцията и дали ще бъдат зададени правилните ток и напрежение за системата на акумулатора. Освен това, можем да Ви помогнем да разработите и изпитате станции за зареждане, специално за Вашите автомобили, които съответстват на международните стандарти - всичко в едно работно помещение.

В качеството си на водеща световна фирма за изпитване, верификация, проверка и сертификация, ние Ви предлагаме точност, изключително опитни специалисти, модерни методики за проверка и глобално присъствие.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашата широка гама от услуги за изпитване и верификация на станции за зареждане.