Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услуги за силова електроника от SGS - уверете се, че електрическите компоненти на превозните Ви средства отговарят на всички регулации, законодателство и международни стандарти.

Превозните Ви средства съдържат силова електроника от жизнена важност. Като резултат, трябва да се уверите, че електрическите компоненти, които използвате, съответстват на наредбите, законите и международните стандарти. Предлагаме Ви гама от услуги по изпитване мощността на електрониката на превозните Ви средства, окабеляване, конектори и зареждащи компоненти за надеждност, безопасност и ефективност.

В качеството си на водеща световна организация за изпитване,утвърждаване, проверка и сертификация, ние Ви предлагаме ненадмината точност, изключително опитни специалисти по силова електроника, модерни методики за проверка и глобално присъствие. Като резултат, можем да Ви помогнем да отговорите на всички изисквания за безопасност и задължителни норми - независимо къде е базирана фирмата Ви.

За да научите повече за това как можем да Ви помогнем да се уверите, че електронните компоненти на превозните Ви средства отговарят на всички приложими регулации, законодателство и международни стандарти, свържете се с нас днес.