Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

За употребяваното оборудване SGS може да Ви помогне да се уверите, че развлекателно-информационните системи отговарят на съответните стандарти.

През периода на лизинг на даден автомобил, законодателството може да се измени значително. Ние, служителите на SGS, се стремим да бъ дем в крак с всички съответни стандарти и наредби - като например ECE 10. Ние сме акредитирани, за да извършваме сертифициране съгласно този стандарт. Благодарение на нашата помощ, Вие може да бъдете сигурни, че информационно-развлекателните системи в употребяваните автомобили съответстват на законите и, преди всичко, са безопасни за следващия потребител.

В качеството си на водеща световна фирма за изпитване, верификация, проверка и сертификация, ние Ви предлагаме ненадмината точност, изключително опитни специалисти, модерни методики за проверка и глобално присъствие.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашата широка гама от услуги за изпитване и утвърждаване на развлекателно-информационни и мултимедийни системи.