Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

SGS може да Ви помогне да се уверите, че Вашите системи за управление на акумулатора отговарят на най-високите стандарти за безопасност и качество.

Системата за управление на акумулатора (СУА) в електрически или хибриден автомобил е основен хардуерен и софтуерен компонент. SGS може да Ви помогне да се уверите, че СУА е проектирана и разработена, така че да отговаря на стриктни международни стандарти за качество и безопасност. Можем да Ви бъдем полезни и за подобряването на продукта. Вашите клиенти получават ли най-доброто от рекуперацията? Максимално ефективно ли е зареждането? Захранването по най-ефективния начин ли се подава по време на шофиране? А кой е най-ефективният начин за предотвратяване на токов удар при 600 волта постоянен ток? Можем да отговорим на тези и много други въпроси.

В качеството си на водеща световна фирма за изпитване, верификация, проверка и сертификация, ние Ви предлагаме, изключително опитни специалисти, модерни методики за проверка и глобално присъствие.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашата широка гама от услуги за изпитване и верификация на акумулатори за електрически автомобили.