Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Тъй като сертифицирано превозно средство втора употреба (СПСВу) получава щемпел за одобрение на вашата компания, неговото качество оказва директно влияние върху вашата репутация и неприкосновеността на търговската марка.

Одитите на SGS за сертифицирани превозни средства втора ръка ви дават 100-процентова сигурност, че превозното средство, което продавате чрез вашето търговско представителство, е такова, което заслужава доверието на вашите клиенти.

Въпреки, че вашето търговско представителство трябва вече да е извършило сертификация на вашите превозни средства, ние се стремим да разберем дали процесът на проверка, подготовка и евентуален ремонт е бил достатъчно стриктен, за да създаде наистина реална алтернатива на нов автомобил.

Същевременно, SGS може да се увери, че вашето търговско представителство използва правилните стандарти и поведение, което позволява на вашите клиенти да пазаруват в комфортна и заслужаваща доверие среда.

Въз основа на списък от спецификации, предоставен от вас, нашите технически специалисти работят с помощта на списък с контролни точки, като проверяват дали въпросните превозни средства отговарят на вашите точни стандарти. В края на процеса, нашият доклад за одит не само предоставя ценна информация за отделни превозни средства, но също така ви дава и независима вътрешна оценка за това колко точно вашето търговско представителство работи по стандартите. Така можете да сте по-уверени за услугите, които служителите от търговското представителство извършват за вас и да сте по-уверени за качеството на СПСВУ, които продавате на вашите клиенти, а тъй като ни предоставяте изходни данни за нашия контролен списък, можете да сте сигурни, че ще бъдем толкова обстойни, колкото изисквате от нас да бъдем.

SGS предлага най-гъвкавите и щателни автомобилни одити. Като водеща световна компания за инспекция, потвърждаване, тестване и сертифициране, ние задаваме световен еталон за качество и интегритет. Надяваме се, че като ни гласувате доверие, това ще допринесе за по-голямо доверие от страна на вашите клиенти.