Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Oбучение по Програмата за верификация на чужди доставчици (FSVP) на FSPCA, предоставено от SGS – разберете какви са изискванията на FSVP.

Според правилника за програмите за верификация на чужди доставчици (FSVP), изготвен от Комисията по храните и лекарствата (FDA) според Закона за модернизация на безопасността на храните на САЩ (FSMA) и засягащ вносителите на храни, предназначени за консумация от хора и животни, вносителите трябва да извършват някои дейности, базирани на риска, за да гарантират, че храните, внасяни в САЩ, са произведени по начин, който отговаря на приложимите стандарти за безопасност на САЩ. Този курс ще ви даде знания за това как да изпълнявате изискванията на този правилник.

Защо да изберете обучение по програми за верификация на чужди доставчици (FSVP), предоставено от SGS?

Този курс ще ви даде възможност да разберете какви са изискванията според правилника за програмите за верификация на чужди доставчици (FSVP) и как тези изисквания могат да бъдат изпълнени. Той също така ще ви помогне да станете квалифицирано лице съгласно този правилник.

След завършването на този курс ще можете:

  • Да обясните основната цел на правилника за програмите за верификация на чужди доставчици (FSVP)
  • Да разработите и приложите програма за верификация на чужди доставчици (FSVP)
  • Да внедрите система за водене на документация и съхраняване на архиви по програма за верификация на чужди доставчици (FSVP)
  • Да обобщите надзора на FDA

Курсът е предназначен за вносители, базирани в САЩ, и други, които имат интерес да гарантират, че са изпълнени изискванията според правилника за програмите за верификация на чужди доставчици (FSVP).

Няма предварителни условия за участие в този курс.

Информация за курса:

  • Продължителност: 2 дни
  • Акредитация: FSPCA
  • Методология на провеждане: присъствено обучение, виртуално (онлайн) обучение, провеждано от инструктор

Надеждно обучение за безопасност на храните от водещ доставчик на курсове

Като лидер в областта на професионалното обучение ние се опираме на дългогодишен глобален опит. Нашите курсове се провеждат от специалисти, които ще помогнат за професионалното ви развитие.

Свържете се с нас още днес, за да научите повече за нашето обучение по Програмата за верификация на чужди доставчици (FSVP) на Алианса за превантивен контрол за безопасност на храните (FSPCA).