Какво търсите?

Въвеждащ курс за обучение по анализ на риска по отношение на критичните за овладяването му точки (HACCP)

Разберете как да намалите риска от опасности, свързани с безопасността на храните, с въвеждащия курс за обучение по анализ на риска по отношение на критичните за овладяването му точки (HACCP) от SGS.

Анализът на риска по отношение на критичните за овладяването му точки (HACCP) помага на организациите да управляват опасностите, свързани с безопасността на храните, като използват систематичен превантивен подход. Този курс ще ви запознае с HACCP и ще ви даде възможност да разберете как той може да ви помогне да намалите риска от опасности, свързани с безопасността на храните във вашия бизнес.

Защо да изберете въвеждащия курс за обучение по HACCP от SGS?

Този курс ще ви помогне:

  • Да разберете как HACCP помага на предприятията от хранителната промишленост да намалят риска от опасности, свързани с безопасността на храните
  • Да се запознаете с термините на HACCP и значението на безопасността и хигиената на храните
  • Да разработите и приложите план за НАССР въз основа на предварителните задачи и принципите на HACCP
  • Да идентифицирате и ефективно да контролирате опасностите във вашата организация, свързани с безопасността на храните

Ще трябва да демонстрирате добри резултати във всички горепосочени области, за да завършите успешно курса.

Издаване на сертификат за курса

Ако сте присъствали на всички занятия от курса, ще получите сертификат за участие.

Ако сте избрали версията за електронно обучение (eLearning) на курса, трябва да завършите целия курс и да получите оценка „Зачита се“ с резултат 80% или повече на финалния изпит. След успешно завършване на курса ще можете да изтеглите вашето удостоверение за завършване.

Предишни познания

Преди започването на този курс ще ви бъдат от полза предишни познания за опасностите, свързани с безопасността на храните, и работата в заведение за хранене.

Съдържание на курса

Курсът обхваща следното:

  • Приложение и принципи на HACCP
  • Хранителни заболявания/въведение в безопасността и хигиената на храните
  • Правни отговорности
  • Системи за управление на безопасността на хранителни продукти (FSMS)

Информация за курса

  • Времетраене на курса: един ден (присъствено обучение) или един час (електронно обучение (eLearning))
  • Методология на провеждане: Присъствено обучение или електронно обучение (eLearning)
  • Акредитация: SGS

Надеждно обучение по HACCP от световен лидер в корпоративното обучение

Като световен лидер в сферата на професионалното обучение, ние ви предлагаме ненадминат опит и международна мрежа от квалифицирани професионалисти със задълбочени експертни познания в областта на най-съвременните практики. Академията на SGS има подразделения в над 45 държави и обучава над 200 000 професионалисти в цял свят.

Свържете се с нас още днес, за да научите повече за нашия въвеждащ курс за обучение по HACCP или за да запазите място в него.

Свързани услуги

Други услуги

Свържете се с нас.

  • СЖС България ЕООД

бул. Цариградско Шосе 115Г Мегапарк, етаж 6, зона С София, 1784 България,

, 1784,

София, България