Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Обучителни курсове за въздухоплаването от SGS - предоставят основни умения за професионалисти от въздухоплавателната индустрия.

Въздухоплавателната индустрия трябва да отговаря на най-високите нива на безопасност, независимо от това дали работете в проектирането и производството или предлагате услуги за ремонти и поправки.

За да е запознат с най-новите стандарти, включително със стандарта за управление на качеството AS 9100, Вашият персонал трябва да има достъп до ефективно обучение. Нашите обучителни курсове за въздухоплаването осигуряват знания и умения, необходими за подобряване и разрастване на Вашия бизнес. Ние подпомагаме участниците да развиват професионалните си умения, за да развиват кариерата си, като същевременно помагаме на Вашата организация да подобрява ефективността, да намалява рисковете и да увеличава конкурентните си предимства.

Защо да изберете обучителни курсове за въздухоплаването от SGS?

Като лидер в обучителните курсове за въздухоплаването, ние Ви предлагаме практическите си впечатления и опит, за да Ви помогнем да получите възможно най-много от бюджета си за обучение. Нашите технически експерти и разнообразните възможности за обучение ви помагат да постигнете целите на обучението по-ефективно.

За да научите повече за нашите обучителни курсове за въздухоплаването, прочетете информацията или се свържете с нас още сега.

Усъвършенстване на хора и бизнеси с SGS Academy

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Независимо в кой отрасъл работите, независимо в коя област - свържете се с нас, за да научите как Академията на SGS може да ви помогне.