Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Центърът за двигателни технологии (DTC) на SGS предоставя широк кръг авангардни услуги в отговор на най-новите изисквания за тестване на работата на двигатели.

Автоматизираната система за стендово изпитване е проектирана така, че да отговори и на най-предизвикателните изисквания за изпитване и разработка, и може да бъде разширявана съобразно нуждите на нашите клиенти.

Нашите шест стенда за изпитване на двигатели осигуряват възможности за:

  • изпитване за мощност до 480 kW
  • изпитване за въртящ момент до 1 800 Nm
  • изпитване за обороти на двигателя до 20 000 1/m
  • измерване в момента 
  • настройка на стенда и средата за изпитване
  • изпитване на бензинови, дизелови и ВПГ двигатели
  • изпитване на студен старт до -20°C

Ние обслужваме също и бус-системи като Profi и CAN (Controller Area Network), и интегрирането на специално измервателно оборудване.

Ние можем да предоставим горива с различно качество за изпитване на двигатели. Наред с двигателни и дизелови горива стандартно качество за бензиностанции, горива за CEC (Coordinating European Council) изпитване (двигателни и дизелови), керосин и биогорива, нашите лаборатории могат да приготвят всякакви количества специално смесени по спецификации на клиента горива.

Защо да изберете SGS?

Центърът за двигателни технологии на SGS в Австрия предлага модерна апаратура, предназначена за изпитване на експлоатационни материали - от анализ на горива и смазочни материали и изпитване на двигатели до технически анализ на компонентите. Нашата система за управление на качеството е сертифицирана по ISO 9001/2000, а самият център е акредитиран по ISO 17025.

Опитен екип от академични изследователи и технически специалисти в областта на машиностроенето, автомобилната техника, термодинамиката, електрониката и химията оказва съдействие на нашите клиенти на всеки отделен етап.

Разберете как услугите по тестване на работата на двигатели от SGS могат да подкрепят вашите операции.