Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услугите по обозначаване на хранителни вещества на SGS ви помагат за да удовлетворите съответните законови изисквания и индустриално съгласувани стандарти за качество.

Правилно обозначените хранителни опаковки трябва да включват измервания на калории, мазнини, нива на витамини, белтъчини и въглехидрати. И обозначаването трябва да бъде синхронизирано в цялата ви продуктова гама.

Нашите услуги по обозначаване на хранителни вещества комбинират точността на нашия режим на тестване с ефективността на процесите на каталогизиране, което осигурява както точност, така и надеждност. Това означава, че можете да бъдете напълно уверен в промоцията на качеството на вашите храни, храна за добитък, фуражи, зърно и други хранителни продукти.

Висококвалифицирани техници, усъвършенствани технологии

Използвайки своя многогодишен опит и всеобхватно обучение в химията, микробиологията и агрономството, нашите опитни учени прилагат най-новите тестови методи към вашите хранителни продукти. В допълнение, нашите високотехнологични лаборатории по обозначаване работят съгласно стриктни указания и са акредитирани по ISO 17025 и ISO 9001:2008.

Осигурете удовлетворяването на съответните качествени стандарти от вашите опаковани храни за животни и други хранителни продукти като използвате нашите услуги по обозначаване на хранителни вещества. Свържете се със SGS сега, за да научите повече.