Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Тестването с апаратура с голям обем (HVI) от SGS осигурява на производителите на памук, памукопреработвателите, търговците и предачните предприятия точни параметри за качеството на суровия памук.

Нашите специализирани лаборатории проверяват качеството на памука по отношение на дължина на влакната, якост, микронерна стойност (измерване на фиността), категория на цвета, съдържание на къси влакна, разпределение на отпадъка и други фактори. Класификацията на памука и тестовите данни, които предоставяме с тези измервания, ви предоставят независимата проверка, от която се нуждаете в подкрепа на своите дейности.

Предимства на HVI тестването от SGS

Ние предлагаме правилно калибрирани тестови лаборатории и независимо третиране на пробите. Тези фактори помагат за създаване на доверие на вашите потребители и предоставяне на висококачествени резултати в крайния продукт.

Освен това, ние гарантираме, че ще ви предоставим данните незабавно в цифров формат, в обобщаващи доклади съставени логично и ясно. Тези доклади са структурирани по такъв начин, че осигуряват тяхното лесно интегриране във вашите собствени приложения. Това улеснява вас и вашите търговски партньори да използвате резултатите и да вземате информирани търговски и технически решения.

Свържете се със SGS сега, за да научите как нашите HVI тестови услуги могат да ви предоставят независимо потвърдени тестови данни в подкрепа на вашите дейности свързани с памука.