Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Чрез определяне на профила на мастните киселини на вашите маслодайни култури можете да предоставите най-здравословни хранителни продукти на консуматорите.

SGS анализира маслодайни култури (напр. соя, слънчоглед, шафраника, фъстъци, канола и лен) за определяне на състава на техните мастни киселини.

Освен това ние можем да подкрепим вашите усилия за предприемане на съответни проекти за отглеждане на маслодайни култури и създаване на желаните култури на базата на резултатите, които получаваме от някои избрани семена. Нашият метод за тестов анализ на маслодайни култури е валидиран за това, че гарантира точни резултати. С помощта на органичен разтворител ние извличаме маслото от отделните семена или смесени проби в насипно състояние за образуване на метилови естери на мастните киселини (FAME).

Бързи резултати

Ние използваме газов хроматограф за анализиране на тези летливи FAME. Съставът на семената в насипно състояние, отделни семена или даже стърготини от семена могат да бъдат тествани със скорост от 300 проби дневно. Обикновено получаването на резултатите, изразени като процент на общите мастни киселини, отнема 48 часа.

За поддържане на нашата репутация по отношение на независимост, интегритет и иновация, нашите лаборатории за анализ на масла работят съгласно стриктни указания и са акредитирани по ISO 9001:2008.

Научете, как SGS може да ви помогне в разработването на по-здравословни хранителни продукти и да повиши одобрението на клиентите, като се свържете с нас сега.