Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

За да Ви помогнем при гарантирането на безопасността, продуктивността и спазването на екологичните норми, SGS предлага гама от услуги за взимане на проби и анализ на място за подземни кладенци. Свържете се с нашите експерти днес, за да разберете повече.

За да се установят начините за увеличаване на Вашата продуктивност, нашите услуги включват предприемане на инспекция на използваните и неизползвани кладенци и прилагане на контрол при изграждането на кладенци. Нашите екипи за услуги за кладенци с подземна вода проучват характеристиките, които могат да попречат на пълното функционирането кладенците с подземна вода. Ние също Ви осигуряваме подробната информация, от която се нуждаете за свойствата на Вашия кладенец с подземна вода, за да използвате кладенеца или да върнете функционалността на стар кладенец. Нашата услуга за изграждането на контролни кладенци може да Ви осигури важна информация за Вашата вода. Могат да се установят потенциалните рискове и да се предотврати замърсяване в бъдеще. Нашите редовни доклади могат да се използват за поддържане на приложения и разрешителни за добиване на вода, и за планиране на пречистване при необходимост.

При нашия дългогодишен опит в решаването на проблеми, свързани с качеството на водата, в международен план, можете да бъдете сигурни, че ще се намери решение, което да отговаря на състоянието на Вашата подпочвена вода. Нашият акредитиран персонал разполага с глобални мрежи и сдружения с компании, които са специализирани в изготвянето на диаграфии за кладенци. Ние разясняваме измерванията и правим препоръки за Вашето място след направените открития. За да Ви предоставим цялостен профил, ние изследваме сондажните записки, записи с данни и диаграфии. Ние можем също да контролираме инсталацията на пиезометри и да ги проверяваме чрез мониторинг с отдалечено управление. Ако Вашият кладенец е бил използван през определен период, ние можем да проверим стабилността на евентуално инсталираните системи за филтрирани. Ние можем също да засечем възможните изтичания в тапата от бентонит, използвана за предпазване от замърсяване.

Обадете ни се днес, за да се възползвате от нашия широк опит за препоръки за оптимизирането на Вашите кладенци с подземна вода, които отговарят на Вашите нужди.