Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Гъвкавите контейнери предлагат лесен и икономически ефективен подход за транспортиране и съхраняване на масла, течни и сухи неопасни товари.

Гъвкавите контейнери са по-евтини и по-леки от традиционните цистерни и резервоари, предназначени са за еднократна употреба, не изискват почистване, не трябва да се изпращат обратно в празно състояние и елиминират риска от загуба на качество. Също така, те могат да се рециклират и отговарят на основните разпоредби за здраве и безопасност. Гъвкавите контейнери се монтират бързо и лесно и могат да се използват за оптимизиране на доставките, тъй като пестят средства и повишават ликвидността заради по-малкото количество блокирани налични пари във веригата на доставки.

Какво представлява гъвкавият контейнер?

Гъвкавият контейнер представлява мехур, изработен от един или няколко слоя полиетилен, който се използва в цял свят за транспортиране на над 60 вида търговски артикула. Вместимостта му е до 24 000 литра, а самият той се побира в стандартен 20-футов морски товарен контейнер. Контейнерът издържа на температури от -20°С до + 80°С, може да се нагрява за вискозни течности или да се охлажда за термочувствителни товари и е предназначен за еднократна употреба.

Какви са предимствата на гъвкавите контейнери?

 • Незабавно използване: Гъвкавите контейнери са винаги налични, което означава, че не трябва да чакате за доставка на празни контейнери.
 • Пестене на разходите: Не е необходимо да плащате такси за наем и за преместване на гъвкавите контейнери. Вносителите могат да поръчат точното количество, което им е необходимо, и да спестят пари за поддръжка на съхраняваните контейнери. Износителите могат да спестят от разходи за морски транспорт, както и от такси за администриране и почистване.
 • Лесно използване: Екипите на място издават всички транспортни документи от името на клиента и изготвят предварителни версии на документите, които трябва да се издават на друго място. Всичко, което трябва да направи клиентът, е да ги провери и разпечата.
 • Осигуряване на качеството: Процедурите по монтиране и контрол на качеството на гъвкавите контейнери се осъществяват от SGS чрез верификация на продукта / товара от SGS във всеки момент, когато е необходимо. Цялото оборудване е застраховано, а товарите са застраховани на 110% от стойността на товара.
 • Удобство: Натоварването може да се извърши от 1800 места. Можете да доставяте или купувате на / от клиенти от цял свят и да си осигурите сътрудничество с развиващите се пазари. Гъвкавите контейнери също така предлагат по-лесно управление на операциите и могат да се използват за постоянно или временно съхранение.

Гъвкави контейнери за нефт и газ

Транспортираните и съхраняваните основни продукти за нефтената и газовата промишленост включват:

 • масла: минерални, базови, бели, трансформаторни, морски;
 • смазочни масла и техните добавки;
 • хидравлична течност;
 • биодизел;
 • трансмисионна течност;
 • гликоли и глицерин.

Гъвкавите контейнери се монтират бързо и лесно и могат да се използват за оптимизиране на доставките, тъй като пестят средства и повишават ликвидността заради по-малкото количество блокирани налични пари във веригата на доставки.

пишете ни