Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Фирмите, които искат да продават медицински устройства в Тайван РК, трябва да отговарят на разпоредбите за медицински устройства на Тайван.

SGS е една от малкото организации, работещи съгласно програмата за техническо сътрудничество с Тайван РК(TCP), което ни позволява да сертифицираме системи за качество за тайванския пазар. Нашата компетентност може да ви съдейства при постигането на сертификация по най-простия и най-икономически ефективен начин. Съгласно разпоредбите на Тайван, вашият оторизиран дистрибутор за Тайван трябва да получи лиценз за медицински устройства. Като изнасящ производител, обаче, вие трябва да предоставите на дистрибутора и на Министерството на здравеопазването обстойна документация за качество, освен ако не се възползвате от предимството на нашата програма ТСР.

Със SGS като ваш сертификационен партньор, ние можем да комбинираме оценките и сертификационните стандарти, за да намалим броя на подаваните документи и времето, необходимо за одобрение. Всички производители, които се стремят да навлязат на тайванския пазар, ще имат предимство, ако притежават сертификат за СЕ маркировка от SGS и сертификат за ISO 13485:2003, издаден от SGS, като акредитирана от UKAS организация.

Ако сте разположени в Европа, ние можем да удостоверим вашия отчет по ISO 13485 със специален документ от TCP на Тайван, който потвърждава съвместимостта с тайванските разпоредби за медицински устройства. Това означава, че не трябва да изпращате повече документи за качество.

Ако сте разположени в САЩ или другаде по света, ние можем да издадем писмо, описващо подробно вашия сертифициран продуктов диапазон, което ще намали бъдещия обем на предоставяна документация.

Подкрепете навлизането на вашата организация на пазара на медицински устройства в Тайван РК, посредством съвместимост с тайванските разпоредби за медицински устройства, сертифицирана от SGS.