Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Възлагането на дейността на лабораторните услуги на SGS Ви дава спокойствие, че Вашите изисквания за лабораторни изследвания са в ръцете на експерти от световна класа, докато Вие фокусирате вниманието си върху Вашия основен бизнес.

Нашите лабораторни услуги са с международен обхват и използват най-новите технологии и методологии, за да получите най-точни и надеждни резултати. Нашият експертен персонал е обучен според най-високите стандарти и притежава задълбочени познания в своите области и според нуждите на Вашия бизнес като има опит в задоволяването на изискванията на международните и местни наредби за широка гама отрасли.

Голямата международна мрежа от лаборатории на SGS е най-добрата в своя клас. Ние имаме десетилетия опит в научни изследвания и когато работите с нас, Вие печелите от общите знания и умения, натрупани от работата с други клиенти. Ние предлагаме широка гама от услуги, които могат да бъдат индивидуализирани, за да отговорят на Вашите специфични изисквания, независимо дали са свързани с цялостна лабораторна програма или с отделни тестове или пък се извършват в нашите лаборатории или се предприема изнесено възлагане на дейности. Нашите консултанти ще могат да Ви посъветват какво е най-доброто за Вас, независимо дали имате нужда от подкрепа на пълно работно време или допълнителна помощ по време на пиковите периоди.

Компании по целия свят изпитват ползите от нашите научни способности. Всеки клиент от мултинационални компании до по-малки организации, получава възможно най-ефективно и бързо същото ниво на ангажираност при провеждането на тестове според строги стандарти.

Нашите консултанти са на разположение, за да обсъдят как бихме могли да създадем програма за изследвания, която да отговаря на Вашите нужди и да Ви позволи да останете на челни позиции във Вашия бизнес.