Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Един от ключовете към устойчив бизнес - икономически и екологично - е да се осигури, че ресурсите, които използвате в производствения процес, ще продължат да бъдат достъпни и в бъдеще.

Зърнопроизводството и лесовъдството се нуждаят от постоянно внимание и грижи, за да продължат да работят за вашия бизнес по един устойчив начин.

SGS предлага услуги по верификация, изпитване, одит и сертификация, от които се нуждаете, за да сте сигурни, че сте внедрили най-добрите практики във вашата търговия. Нашите оценки на въздействието върху социалната и околната среда могат да гарантират, че вашите операции минимизират нежеланите въздействия върху общностите, в които работите, и върху околната среда.

Нашата световна мрежа от опитни консултанти означава, че имате достъп до най-широката база от знания за последните развития в селскостопанското производство, управлението на зърнопроизводството и лесовъдството. Ние можем ви съдействаме да се уверите, че вашите системи са проектирани да поддържат най-голямата възможна устойчивост във вашите селскостопански и горски операции.

Партнирайте си с глобалния лидер в устойчивостта, като се обадите на нашия екип от специалисти още днес.