Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Управляването на сигурността на Вашата организация, веригите на доставка и информация е от първостепенно значение за непрекъснатостта и безопасността.

Ефективното управление на сигурността гарантира, че качеството, безопасността, цялостта на продуктите и услугите се поддържат чрез прилагане на стандарти като ISO 27001 и ISO 28000.

Сигурността на веригата на доставка е свързана не само с безопасното преминаване или избягването на опасности, но и представлява гаранция, че по стоките не са правени промени и да са в безопасност. Чре използване на схеми като тези на Асоциацията за защита на превозваните активи (TAPA ) и Митническо-търговското партньорство срещу тероризма (CTPAT) можете да обедините производителите, превозвачите, агенциите за прилагане на законите и други заинтересовани страни, за да защитите цялостта на Вашите продукти и да намалите загубите в международните вериги на доставка.

Нашите експерти по управление на сигурността ще Ви помогнат да определите рисковете и причините за престъпленията и ще работят заедно с Вас за създаването на инициативи за предпазване и сигурност, които наистина действат. Чрез обучението, оценките, одитите и сертификацията от SGS Вие получавате сигурността, от която се нуждаете, относно защитата на Вашите операции и активи. Нашето глобално присъствие гарантира, че можем да Ви помогнем където и да се намирате по света, а нашият опит преминава през границите на отраслите и секторите. Свържете се с нас за да научите повече за управлението на сигурността.