Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Осигуряването на качеството на Вашите продукти и услуги е важно,iнезависимо от отрасъла или сектора, за поддържане на лоялността на клиентите.

Освен това Вашата организация трябва да бъде в състояние да предоставя качествени услуги и продукти по надежден и устойчив начин, така че да поддържа и увеличава пазарния си дял. Ние от SGS, знаем, че управлението на качеството е постоянен процес, който включва внедряване, поддържане и усъвършенстване. Независимо от сектора или отрасъла Вашият бизнес ще има полза от система за управление на качеството, която ще Ви позволи да сте в крак с международните стандарти.

Ние предлагаме одит, сертификация и обучение по системи за управление, като ISO 9001 и целево обучение по прилагането на техники за стегнато производство, за да подобрите операциите и да оптимизирате потока на продуктите и услугите в целите потоци на създаване на ценности.

Ние притежаваме най-голямата мрежа от висококвалифицирани одитори и преподаватели в света. Можем да Ви осигурим ясна оценка на Вашите системи за управление на качеството, което да позволи на Вас и на Вашия персонал да подобрява непрекъснато качеството и ефективността.

Усъвършенстване на хора и бизнеси с SGS Academy

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Независимо в кой отрасъл работите, независимо в коя област - свържете се с нас, за да научите как Академията на SGS може да ви помогне.