Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Приемането на правилата, свързани със здравето и безопасността е жизнено важно за осигуряване на устойчивост; то играе важна роля в гарантирането, че Вашият бизнес не заплашва здравето или безопасността на работниците или клиентите и не вреди на околната среда.

Спазването на указанията и стандартите за здравето и безопасността, които са валидни за Вашия отрасъл, е от първостепенно значение, за да можете да търгувате на глобалния пазар.

Чрез нашата мрежа от експерти по здравето и безопасността ние сме придобили всеобхватен опит в областта на управлението на трудовата хигиена, промишлената хигиена, болничните услуги и здравето и безопасността при работа. Използвайки стандарти като OHSAS 18001, ние предлагаме обучение, оценки, наблюдение, проверки и сертификация, за да ви помогнем да оцените рисковете и потенциалните опасности, както и да определите мерките за смекчаването им. Нашите професионални съоръжения и лаборатории са на разположение 24 часа в денонощието за безпристрастно изпитване и оперативно обслужване.

Ние от SGS можем да Ви осигурим увереността, от която се нуждаете, че управлението на здравето и безопасността при Вас съответстват на най-високите стандарти за всеки отрасъл или сектор. Свържете се с нас, за да разберете как можем да Ви помогнем да поддържате глобална най-добра практика при управлението на здравето и безопасността.