Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Пътническите кораби, товарните кораби, фериботите и контейнеровозите отделят емисии, които все повече са предмет на нормативен контрол.

Ангажирайки услугите на SGS по околна среда за извършване на услуги, свързани с корабни емисии, Вие можете да следите замърсителите и да спазвате законовите ограничения. Обадете се на нашия екип още днес, за да научите повече.

Познаването на общите корабни емисии е важно за Вашия съд да отговаря на нормативните изисквания за влизане в контролирани води и пристанища. Нашите услуги за мониторинг на корабни емисии от комина използват редица системи за вземане на проби и следене на замърсителите от ауспуха и от комините Ние използваме надеждни способи за изпитване, които ще се справят с условията на Вашата флотилия – например, издръжливост на жега, дъжд, вятър и движение. Докато се извършва вземане на проби на обекта, анализ се прави както в мобилната лаборатория на място, така и в нашите акредитирани лаборатории.

Едно от предимствата да използвате нашите услуги за корабни емисии е това, че нашата мрежа от офиси по цял свят означава, че изпитвания могат да се правят в началното пристанището, преди корабите да навлязат в контролирани води.

Създадена с цел намаляване на глобалното затопляне, конвенцията на Международната морска организация (ММО) за предотвратяване на замърсяването на въздуха от кораби (конвенция MARPOL, Приложение VI) поставя по-строги глобални ограничения за емисиите от азотен окис, серен окис и парникови газове в отработените газове от кораби. Тя има за цел и да се подобри качеството на околната среда и здравето на хората, особено при общностите, които живеят в близост до пристанища и брегове. При новите изменения в MARPOL, които влизат в сила през следващите месеци и години, позволете на нашите експерти да Ви помогнат да бъдете в течение с най-новите промени.

Ние използваме оборудване и методология, както е посочено в преработеното издание на разпоредбите на Marpol, Приложение Annex VI. Честотата на нашия мониторинг и форматът на нашите доклади също отговарят на нормативните изисквания и могат да се използват за документиране на Вашия ангажимент за намаляване на емисиите. Те са и доказателство за регулаторните органи и за заинтересованите страни, че Вие сте спазили нормативните изисквания.

Ние Ви предоставяме подробен доклад за мониторинг, включително статистическа разбивка на емисиите с варианти за намаляване и контрол. Ние можем да Ви помогнем да разработите процес за намаляване на емисиите, в това число модификация на двигател, която е рентабилна и енергоефективна за Вашия бизнес.

Намаляването на Вашите емисии е ясен сигнал за Вашите бизнес партньори и акционери за Вашия ангажимент за чисто досие по околна среда. Направете нормативното съответствие по-лесно, като използвате нашия мониторинг на корабни емисии, услуга за мониторинг на емисии Обадете ни се още днес.