Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Сертифициране за внос и износ от SGS - въведете продуктите си на нови пазари и постигнете спазване на регулаторните изисквания в страната, която е вашата цел.

Преди да можете да търгувате на нов пазар, повечето страни изискват вашите продукти да съответстват на националните и международни стандарти. Като резултат, вашите продукти трябва да бъдат проектирани и тествани, така че да могат да бъдат продавани в целевите страни. Нашите услуги за сертифициране на вноса и износа ви дават възможност да достигнете до нови пазари, гарантирайки, че вашите продукти осигуряват необходимата безопасност и спазване на регулаторните изисквания.

Защо да използвате услугите за сертифициране на вноса и износа от SGS?

Набавянето на необходимия сертификат за внос или сертификат за износ често изисква изпитване и сертифициране от независим акредитиран орган. Като световен лидер в сертифициранията за внос и износ, ние ви предлагаме уникална глобална мрежа в съчетание с всички необходими акредитации.

Нашите услуги за сертифициране на вноса и износа могат да ви помогнат:

  • да гарантирате спазване на регулаторните изисквания за продуктите си и да задоволите изискванията на страните, в които желаете да работите
  • да разберете концепцията на различните сертификати и различните стъпки, които трябва да предприемете, за да се придържате към тях
  • да получите одобренията, разрешенията, сертификатите за внос, сертификатите за износ и лицензите, които са необходими за продуктите ви, за да можете да достигнете до нови пазари

Надеждно сертифициране за внос и износ от водещия световен доставчик

Като водеща световна компания за инспекция, проверка, тестване и сертифициране, можете да сте сигурни в нашата репутация като световен еталон за качество и интегритет. С глобална мрежа от над 1 000 офиса и лаборатории по целия свят, ние сме идеално позиционирани да ви помогнем да достигнете нови пазари. Нашите ненадминат опит, експертни умения и ресурси ни правят предпочитани при сертифицирането за внос и износ за широк кръг от клиенти, които трябва да спазят регулаторните изисквания във всички отрасли и навсякъде.

Нашите услуги за сертифициране на внос и износ включват:

  • одит на вашите процеси на производство на стоки
  • проверка на документи и оценки за съответствие с изискванията на приложимите технически предписания и стандарти 
  • физически проверки преди експедиране
  • вземане на проби, изпитване и анализ в напълно акредитирани лаборатории
  • цялостен надзор на продавача

Свържете се с нас днес, за да разберете как нашите услуги за сертифициране на вноса и износа могат да ви помогнат да достигнете до нови пазари и да се придържате към необходимите национални и международни стандарти.