Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Родителите и детегледачите искат да бъдат уверени, че при създаването на закупуваните от тях продукти за младежи е обърнато сериозно внимание на безопасността на децата.

Оборудването за деца и детските мебели могат да изглеждат безопасни, но тези продукти могат да представляват риск, ако не са произведени според точните стандарти.

В SGS ние предлагаме широка гама от услуги по консултиране, обучение, разработване на продукти, тестване, одит и проверка, за да гарантираме, че ще спазвате строгите разпоредби в цял свят, като демонстрираме безопасността и качеството на продуктите за младежи, които предлагате на пазара.

Благодарение на нашето участие в комитети по стандартизация, ние сме винаги в крак със световните регулаторни изисквания, касаещи продуктите за младежи, като например Закона за повишаване на безопасността на потребителските продукти (CPSIA), САЩ или указ 91-1292, Франция, както и с друго действащо законодателство, касаещо продуктите за младежи, като например Регламента на ЕС за химичните вещества – REACH.

Лабораториите на SGS са получили международно признание от големи промишлени асоциации, акредитиращи органи и власти, а нашите услуги обхващат всички видове продукти за младежи.