Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Знанията на SGS в сферата на фотометрията обхваща широка гама от изисквания на различните отрасли - от безопасност и електромагнитна съвместимост до определяне на опасните вещества и характеристики на продукта.

Осветителните тела трябва да съответстват на строги разпоредби и стандарти за измерване на различни променливи, а нашата гама от услуги ще ви позволи да извършвате вашата търговска дейност с увереност, която ви е необходима на световния пазар.

Ние в SGS познаваме вашия целеви пазар, както и неговите изисквания към вашите продукти и процеси. Ние предлагаме услуги за тестване и сертифициране (индивидуално разработени за производители и търговци на дребно), за да ви осигурим цялостен пазарен достъп до световните вериги на доставки. Спазването на разпоредбите и стандартите не е само необходимо - то помага за намаляването на риска, повишаването на производителността и осигуряването на съответствие в целия производствен процес.

Нашите методи на тестване и научноизследователската и развойна дейност по цял свят ни дават експертни знания и опит, които използваме при нашите услуги за тестване и сертифициране