Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Пестицидите могат да бъдат ключът към устойчив бизнес в земеделието, но тяхното използване може да бъде спорно.

Рискът от бионатрупване, унищожаването на биоразнообразието, проблемите със замърсяването и въпросите относно обработката на отпадъците и химическите остатъци станата повод за щателно изследване и общо чувство н аскептицизъм относно пестицидите както сред регулаторните органи, така и сред широката общественост.

Пестицидите могат да бъдат ценен инструмент в модерното земеделие, но понякога са основната причина за унищожаване на стойност. Употребата на правилната комбинация от химикали в правилното време, по правилния начин, в съответствие с всички действащи разпоредби не е лесна задача. Нашите промишлени специалисти могат да ви помогнат за правилния избор на пестицид и да избиране на оптималния метод на приложение, правилната дозировка и времето на прилагане, за да се увеличи ефективността, като същевременно се намали до минимум вредния ефект.

SGS предлага широка гама от услуги в подкрепа на тези, които произвеждат, търгуват и използват пестициди. Нашите услуги включват:

  • Полеви експерименти
  • Изследвания на GLP остатъци
  • Изследвания за въздействие върху околната среда
  • Екотоксикологични изследвания
  • Аналитична химия
  • Защита на търговска марка и управление на веригата на доставка

Нашият широк портфейл от услуги е предназначен да подпомогне нашите партньори в ефективното управление на риска и да гарантира спазване на регулаторните изисквания от производството до крайната употреба. Разберете как можем да ви помогнем.