Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Динамометрично тестване на двигатели на плавателни съдове от SGS – цялостно тестване на двигатели с използване на широка гама специализирани клетки за тестване.

Ние предлагаме услуги за тестване на двигатели, които ще ви помогнат за развитието на двигателите, ще ви позволят да демонстрирате спазване на нормативните изисквания и ще подпомогнат вашите нужди за хомологация. Нашите специализирани клетки за динамометрично тестване на двигатели ни позволяват да приемем широка гама от сценарии за изпитване и симулирани условия на средата и могат да се използват за различни работни цикли на двигателите.

Защо да изберете динамометрично тестване на двигатели на плавателни съдове от SGS?

Нашите клетки за динамометрично тестване на двигатели могат да се използват за калибриране на двигатели и тестване на емисии. Те могат да се използват за тестване на всичко – от малки ръчни двигатели до големи мощни двигатели.

Ние предлагаме клетки за тестване на температурата на въздуха за горене, гъвкаво оборудване, несравним контрол на условията на околната среда и регулиране на налягането за симулиране на екстремни температури. Те дават възможност за широка гама от условия за тестване на околната среда, в това число устойчиви условия на понижени температури до -20° С за двигатели с висока мощност. Ще извършим цяла матрица на тестване в една клетка за тестване на двигател.

Нашите клетки за динамометрично тестване на двигатели могат да се използват за:

 • Тестове за сертифициране на емисиите на отработени газове според стандартите на US EPA и California Air Resources Board, както и според директивите на ЕО
 • Процедури в съответствие със стандарт 40 CFR част 1065 и стандарт ISO 8178
 • Разработване на система за пробни изпитвания на двигатели и за контрол на емисии
 • Калибриране на електронната система за управление – на място или извън площадката, като използвате свои собствени инженери или използвате инженери на SGS за калибриране
 • Измерване на мощността, въртящия момент, вредните емисии и разхода на гориво
 • Разработване на прототип на двигател
 • Оценки на компонентите на двигателя
 • Оценки на компонентите след третиране
 • Проверка на системи за преоборудване за държавни и федерални програми
 • Конкурентен бенчмаркинг
 • Проучвания на горивни смеси и добавки
 • Изпитване за издръжливост
 • Студено тестване

Нашите програми за тестване могат да бъдат персонализирани така, че да следват стандартите на производителя или регулаторните процедури в съответствие с американските разпоредби, директивите на ЕС или правилата на ИКЕ. За хомологация ние използваме наши собствени лаборатории, акредитирани по ISO 17025, или можем да проведем свидетелско тестване в лаборатории на производителя или други външни съоръжения за тестване на автомобили, които изпълняват изискванията на ISO 17025.

Надеждно динамометрично тестване на двигатели на плавателни съдове от водещ световен доставчик

Като световен лидер в областта на услугите, свързани с клетки за тестване на двигатели, ние предлагаме ненадминат опит в тестването в цялата транспортна индустрия. Местните ни експерти имат десетилетия опит при предоставянето на комплексни услуги, които да отговарят на вашите специфични нужди.

Свържете се със SGS, за да научите как можем да ви помогнем с разработване на двигатели, тестване за удостоверяване на съответствието и хомологация.