Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услуги за пътнически и товарни превозни средства от SGS - намаляват времето за процедурите по продажба и хармонизиране.

За да придобиете типово одобрение за Вашите превозни средства, трябва да отговорите на много различни стандарти за системи и компоненти. Тъй като приложимото законодателство е различно по света, имате нужда от глобални познания и опит от доказал се доставчик на услуги.

Можем да Ви помогнем да се уверите, че Вашите пътнически и товарни превозни средства съответстват на типовите изисквания за одобрения на целевите за Вас пазари. В качеството си на водеща световна организация за изпитване, утвърждаване, проверка и сертификация, ние Ви предлагаме ненадмината точност, изключително опитни специалисти по хармонизация, модерни методики за проверка и глобално присъствие. Като резултат, можем да Ви помогнем да отговорите на изискванията за хармонизация и/или изисквания за OEM (Оригинално Производствено Оборудване) - независимо къде е базирана фирмата Ви.

За да разберете повече за това как можем да Ви съдействаме как да намалите времето за процедурите по хармонизиране и продажби, свържете с нас днес.