Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

С помощта на SGS Вие можете да контролирате емисиите от двигателите.

При съвременните двигатели съществуват няколко начина за контрол на нивата на отделяните обработени газове. Инженерите на SGS са запознати с всички международни изисквания, свързани с работата на контролните системи. Благодарение на нашите усъвършенствани техники за проверка, ние можем да Ви предоставим различни услуги, свързани с изпитване и одобрение. SGS осигурява познанията и лабораториите, необходими за изпитване на механизмите за контрол на двигателя и Ви помага да постигнете съответствие с национални или международни стандарти, за да направите своите двигатели по-безвредни за околната среда.

В качеството си на водеща световна фирма за изпитване, верификация, проверка и сертификация, ние Ви предлагаме точност, изключително опитни специалисти, модерни методики за проверка и глобално присъствие. Ние сме признати експерти в областта на автомобилното изпитване.
 
Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашата широка гама от услуги за изпитване и верификация на контрола на емисиите.