Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

SGS извършва тест на антиблокиращата спирачна система, за да подпомогне вашето съответствие с международните регламенти и да осигури продуктова и лична безопасност. Това намалява риска (и потенциалните разходи) от несъответствие и искове по гражданска отговорност.

Ние сме известни със нашия експертен опит в тестването и хомологацията на превозни средства, включително вградените в автомобилите устройства за безопасност, като антиблокиращата спирачна система (ABS) и електронната програма за стабилност (ESP). За да се гарантира, че вашата спирачна система ABS отговаря на международните стандарти, ние извършваме тестове по отношение на 71/320/ЕЕС (Директива на Европейската икономическа общност за спирачки и ремаркета) - от Европейската икономическа общност (ЕИО) - и ЕСЕ R13 (Европейски стандарт за безопасност при спиране) от Икономическата комисия за Европа (ИКЕ).
Нашите услуги за тестване на ABS и ЕSP и хомологация включват:

  • Еталонно сравнение на продукти
  • Разработване на тестови процедури и критерии за инспекция
  • Анализ на неизправности
  • Координиране на проекти
  • Тестове на гаранция за качество
  • Серийни тестове
  • Управление и анализи на тестове

Чрез тази гама от услуги, ние ви помагаме не само да намалите броя на произшествията, но и да намалите времето и парите, изразходвани за ремонтиране на дефектирали системи. Това допринася за намаляване на обема - и свързаните с това разходи - на върнатите части в гаранция, за да се изгради имидж на вашата търговска марка като отговорен и висококачествен производител или доставчик.

Свържете се със SGS още сега, за да научите как нашите услуги за тестване на ABS и ESP системи могат да ви помогнат, за да покриете международните нормативни изисквания.