Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

SGS ще Ви предложи повече по отношение на изпитването на усъвършенстваните защитни характеристики за автомобилна безопасност.

Днес автомобилите притежават голям брой усъвършенствани характеристики за безопасност за подобряване сцеплението с пътя, спирачната система, вземането на завои - дори смяната на пътните ленти на магистралата. Тези системи са внедрени, за да елиминират или намалят сериозността на евентуален сблъсък. От ABS до ESP, ние имаме голям опит с устройствата, подпомагащи водача, и защитните характеристики. Ние можем да осигурим лаборатории, в които да изпитаме и предвидим функционалността и ефективността на защитните характеристики, като освен това разполагаме с познанията и съоръженията, за да изпитаме и сертифицираме такива системи по международните стандарти и закони.

В качеството си на водеща световна фирма за изпитване, верификация, проверка и сертификация, ние Ви предлагаме точност, изключително опитни специалисти, модерни методики за проверка и глобално присъствие. Ние сме признати експерти в областта на автомобилното изпитване.
 
Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашата широка гама от услуги за изпитване и верификация на динамиката на шофиране.