Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Индукция, сгъстяване, захранване, изпускателна - и изпитване. Уверете се, че двигателите работят при всичките пет, с помощта на SGS.

От изпитването в заводски условия до монтажа, автомобилните инженери на SGS, извършващи изпитвания, изпълняват умело проверка, анализ и диагностика. Благодарение на нашите усъвършенствани техники за проверка, можем да Ви осигурим ценни данни от изпитванията за всичко - от точкови проби от гориво и масло до очаквания жизнен цикъл на даден двигател. Можем да работим според Вашите вътрешни процедури и да гарантираме, че Вашите автомобилни двигатели с вътрешно горене отговарят на международните закони и стандарти.

В качеството си на водеща световна фирма за изпитване, верификация, проверка и сертификация, ние Ви предлагаме точност, изключително опитни специалисти, модерни методики за проверка и глобално присъствие. Ние сме признати експерти в областта на автомобилното изпитване.
 
Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашата широка гама от услуги за изпитване и верификация на двигатели с вътрешно горене.