Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Колко компоненти, продукт и материали има в автомобилното задвижване? В SGS можем да изпитаме и проверим всички тях.

Автомобилното задвижване е сложен комплекс от компоненти. От двигателя до спирачките и буквално всичко помежду им, SGS разполага с екип от инженери, специалисти в проверката, които ще се уверят, че всеки важен компонент е пригоден за предназначението, което му е определено и е проектиран и монтиран правилно. Ще съдействаме за вътрешните процедури по изпитване и също ще се уверим, че цялото задвижване отговаря на международните стандарти и законодателство за безопасност. В допълнение, можем да доставим оборудването за проверките, което често ни позволява да направим изпитването по-ефективно в разходно отношение.

В качеството си на водеща световна организация за изпитване, утвърждаване, проверка и сертификация, ние Ви предлагаме ненадмината точност, изключително опитни специалисти, модерни методики за проверка и глобално присъствие. Ние сме признати експерти в областта на автомобилното изпитателно инженерство.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашата широка гама от услуги за изпитване и утвърждаване на задвижващи механизми.