Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Изпитването на екстериорни бои, покрития и лепила е от ключово значение. Можете да се доверите на SGS за гарантиране пригодността за целта и качеството.

Когато използвате екстериорни покрития като бои, метали и лакове, е особено важно да употребявате правилните материали с необходимото качество. Ние разработихме широка гама от изпитвания и проверки на контрола на качеството, за да гарантираме, че Вие използвате материали, които отговарят на международните стандарти. От устойчивостта на изтриване и протриване до това колко добре ще се представи покритието при различни метеорологични условия, ние, служителите на SGS, разполагаме с необходимите знания, за да Ви осигурим необходимите проверки на качеството.

В качеството си на водеща световна фирма за изпитване, верификация, проверка и сертификация, ние Ви предлагаме точност, изключително опитни специалисти, модерни методики за проверка и глобално присъствие.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашата широка гама от услуги за проверка и верификация на екстериорни бои, покрития и лепила.