Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Изпитването на интериорни бои, покрития и лепила е от ключово значение. Можете да се доверите на SGS за гарантиране пригодността за предназначението и качеството

Когато използвате интериорни покрития като бои, метали и керамика, закрепена с лепило, е особено важно да употребявате правилните материали с необходимото качество. От поведение при горене на протриване, абразия и надраскване, ние разработихме широк спектър от тестове и проверки за контрол на качеството, за да сте сигурни, че се използват материали, които отговарят на международните стандарти. Ние, служителите на SGS, разполагаме с необходимите знания, за да Ви осигурим всички необходими проверки на качеството.

В качеството си на водеща световна фирма за изпитване, верификация, проверка и сертификация, ние Ви предлагаме точност, изключително опитни специалисти, модерни методики за проверка и глобално присъствие.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашата широка гама от услуги за проверка и верификация на интериорни бои, покрития и лепила.