Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

SGS предлага портфолио от обучителни курсове, които осигуряват познания от начално ниво и общ преглед и оценка на всеки предмет.

Нашите курсове покриват изискванията, свързани с широка гама от стандарти, регулации и управленски практики - като начална точка, от която да продължите обучението по-нататък или като познания, които да използвате за внедряване на подобрения във вашата организация или за получаване на съответни професионални умения, като одиторски. Който и курс да изберете, ние предоставяме точна, задълбочена информация и практически съвети, подготвени от нашата глобална мрежа от квалифицирани учители.

Избор на обучителен курс за информираност

Нашите обучителни курсове за информираност са подходящи за всеки, който участва в процеса на разработка, внедряване и управление на стандарти или процедури. Нашите курсове ви дават цялата подготвителна информация, която ви е нужна, и след като получите разбиране на основите и общите изисквания, вие ще можете да развивате по-нататък своите познания, за да се превърнете в експерт по темата. Ние разполагаме с широка селекция от курсове за обучение, които надграждат над обучителния курс за информираност.

Защо да изберете SGS?

Ние предлагаме курсове за обучение по широк спектър от конкретни отраслови теми, по развитие на управлението и професионалните одиторски умения. Решенията за обучение от SGS ви помагат да извлечете максимална полза от вашия бюджет за обучение, а нашите опитни инструктори могат да отговорят на специфичните цели за обучение на всяка организация във всеки отрасъл. Чрез използване на нашите техники за ускорено учене и опита ни в обучението, ние ви помагаме да постигнете целите на обучението на отделни лица или на целия ви трудов колектив. С гъвкавото съобразяване на нашите програми към вашите нужди, ние гарантираме, че който и курс да изберете, вие ще извлечете полза от нашата репутация на независимост, превъзходство и иновации. Това ни е направило пазарен лидер в предлагането на услуги, които повишават ефективността, намаляват риска и предоставят конкурентно предимство.

Обадете ни се още днес, за да научите повече.

Усъвършенстване на хора и бизнеси с SGS Academy

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Независимо в кой отрасъл работите, независимо в коя област - свържете се с нас, за да научите как Академията на SGS може да ви помогне.