Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Курсове от SGS за обучение на одитори – придобивате необходими умения и познания за провеждане на вътрешен одит и одит от трета страна, както и квалификация за водещ одитор.

Предлагаме Ви курсове за обучение на одитори по няколко стандарта, нормативни изисквания и управленски практики. Нашите курсове са приспособени към Вашите потребности, като помагат на участниците да развият професионални умения за кариерно развитие и едновременно с това помагат на Вашата организация да намали риска и да увеличи конкурентноспособността си.

Защо да изберете обучение за одитори, предлагано от SGS?

Като световен лидер в курсове и обучение на одитори, ние предлагаме несравним опит, ресурси и професионални инструктори, за да Ви помогнем да получите максимално от предвидения курс за обучение. Съчетанието от опита в обученията и добрите практики за ускорено обучение спомагат да постигнете целите на обучението на отделните участници лица или на целия колектив в организацията.

Свържете се с нас, за да научите повече за нашите курсове за обучение на одитори.

Усъвършенстване на хора и бизнеси с SGS Academy

Като глобален лидер в областта на професионалното обучение ние предлагаме центрове за върхови постижения по цял свят, които предоставят най-добрите решения за обучение и развитие, персонализирани според вашите конкретни нужди.

Имаме доказана репутация в областта на предоставянето на публични, вътрешнофирмени и онлайн курсове за най-големите фирми и правителствени организации в света. Освен това, благодарение на експертните ни обучители с богат практически опит в съответната им област, нашето обучение излиза извън рамките на теорията и ви дава ценни идеи от реалния живот. Затова можете да сте сигурни, че ще предоставим висококачествено и последователно обучение и развитие на всяко ниво в организацията ви - навсякъде по света.

Независимо в кой отрасъл работите, независимо в коя област - свържете се с нас, за да научите как Академията на SGS може да ви помогне.