Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Електрическите превозни средства изобилстват от кабели и конектори. Доверете се на SGS, за да сте сигурни, че те действат според предназначението си.

SGS предлага широка гама от тестове за кабелите и конекторите, използвани в електрическите превозни средства. Ние можем да изпитаме заранващите системи според IEC62196, комуникацията автомобил-мрежа (V2G), която оценява дали автомобилът е свързан към станцията и дали ще бъдат зададени правилните ток и напрежение за системата на акумулатора. Освен това, можем да Ви помогнем да разработите и изпитате кабели и конектори, специално за Вашите превозни средства, които съответстват на международните стандарти - всичко в едно работно помещение.

В качеството си на водеща световна организация за изпитване, верификация, проверка и сертификация, ние Ви предлагаме ненадмината точност, изключително опитни специалисти, модерни методики за проверка и глобално присъствие.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашата широка гама от услуги за изпитване и утвърждаване на кабели и конектори.