Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Ако сте основен или вторичен доставчик за производители на превозни средства от автомобилната промишленост, електронните услуги за превозни средства на SGS могат да ви помогнат да изпълните изискванията на определените и/или използваните от тях стандарти.

Нашите услуги за тестване на електрически системи за безопасност за автомобили гарантират, че вашите части или продукти ще бъдат приети от тези фирми (известни също така като производители на оригинално оборудване). Но този процес може да бъде труден: Автомобилната електроника и електронни системи на производителите на оригинално оборудване са многостранни, а вашата ситуация започва да се усложнява, когато се увеличава броят на производителите на оригинално оборудване, на които доставяте продукти.

Можем да ви помогнем да се ориентирате в тази трудна ситуация, като ви дадем възможност да се възползвате от предимствата на надеждна, точна и независима база за тестване, която разполага с дългогодишен опит в сферата на промишлеността, както и с необходимите технически познания.

Функционалната безопасност е предпоставка за безопасността на продуктите и потребителите, затова ние възприехме интегрален подход, който взима под внимание всички аспекти на безопасността. Това е особено важно, тъй като свързаните в мрежа системи от превозни средства стават все по-сложни, а рискът от опасни неизправности също се увеличава.

Свържете се със SGS сега, за да разберете как можем да ви помогнем да изпълните различните изисквания на производителите на оригинално оборудване и да развиете вашия бизнес.