Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Как можем да Ви помогнем за утвърждаването на Вашите развлекателно-информационни (infotainment - с информационен и забавен характер) системи, са както привлекателни за потребителя и производителя, така и съответстващи на стандартите.

Независимо дали се касае за международни стандарти или Вашите собствени вътрешни процедури - или и за двете - SGS притежава необходимият опит и познания да утвърди и изпита инфотейнмънт и мултимедиийните системи, които са проектирани за влагане в превозни средства. Прилагат се определени регулации, например за видимостта към телевизор от мястото на шофьора. Например, законно ли е в рамките на определена територия да се борави с телевизор, когато колата е престой на светофар - или трябва двигателят да бъде изключен преди да може да се използва телевизор? Ние можем да Ви предоставим всички отговори, които да Ви помогнат да развиете нови, атрактивни инфотейнмънт системи, които да интригуват както производителите, така и потребители на превозни средства. Можем също да Ви съдействаме, да се уверите, че инфотейнмънт системите са проектирани, произведени и инсталирани точно според Вашите стандарти.

В качеството си на водеща световна организация за изпитване, верификация, проверка и сертификация, ние Ви предлагаме ненадмината точност, изключително опитни специалисти, модерни методики за проверка и глобално присъствие.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашата широка гама от услуги по изпитване и утвърждаване на развлекателно-информационни и мултимедийни системи.