Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Светлината не служи само за осветяване на пътя. Позволете на SGS да Ви помогне при изпитването и верификацията на автомобилното осветление.

Технологията на автомобилното осветление се подобри през последните години. Освен да осветяват пътя и да показват, че автомобила използва спирачките, фаровете могат да бъдат и стилни принадлежности - до степен, че да бъдат предлагани като скъпи екстри по избор. Все още предстои въвеждането на много нови функционалности и технологии, което подчертава значимостта на изпитването по време на и след разработването. SGS притежава необходимите познания, опит и лабораторни възможности, за да Ви помогне да изпитате и разработите нови решения за автомобилно осветление, както и да гарантира, че те съответстват на международните стандарти.

В качеството си на водеща световна фирма за изпитване, верификация, проверка и сертификация, ние Ви предлагаме точност, изключително опитни специалисти, модерни методики за проверка и глобално присъствие.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашата широка гама от услуги за изпитване и верификация на автомобилно осветление.