Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Системите за помощ при шофиране са безполезни, ако не осигуряват безопасност. Нека Ви помогнем да оцените и подобрите тяхната ефективност.

От предупреждения за смяна на пътната лента до автоматичен круиз контрол, съвременните автомобили разполагат с широка гама системи и устройства за помощ при шофиране като сонар, радар, камери и лазери. Ние можем да Ви помогнем да оцените, подобрите и сертифицирате тези системи според най-новите международни стандарти. Освен това, системите за помощ при шофиране са създадени, за да гарантират безопасност, като намаляват възможността да възникне сблъсък и, в случай на инцидент, смекчават неговите последици. Нека Ви помогнем да гарантирате безопасността на своите клиенти.

В качеството си на водеща световна фирма за изпитване, верификация, проверка и сертификация, ние Ви предлагаме точност, изключително опитни специалисти, модерни методики за проверка и глобално присъствие.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашата широка гама от услуги за изпитване и верификация на системи за помощ при шофиране.