Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Системите за комфорт играят важна роля при продажбата на автомобили. Уверете се, че Вашите са оптимизирани, с помощта на SGS.

Основна атракция за крайните потребители - хората, които всъщност купуват автомобилите от търговците - е предлаганото ниво на комфорт. От климатизиране и затоплящи се седалки до контролирано околно осветление, SGS притежава опита и познанията, за да гарантира, че Вашите системи са проектирани и създадени, така че да предлагат продължителен, надежден комфорт на водачите и пътниците в автомобила. Освен това, ние притежаваме необходимите знания, за да гарантираме, че системите за комфорт на Вашия автомобил отговарят на всички съответни международни стандарти по отношение на своите функционалност и безопасност.

В качеството си на водеща световна фирма за изпитване, верификация, проверка и сертификация, ние Ви предлагаме точност, изключително опитни специалисти, модерни методики за проверка и глобално присъствие.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашата широка гама от услуги за изпитване и проверка на системи за комфорт.