Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

SGS може да Ви помогне да оцените и измерите ефективността на Вашите системи за активна безопасност.

Системите за активна безопасност в модерните автомобили масово допринасят за намаляване на инцидентите, причинени от нестабилно шофиране. А при евентуално възникване на сблъсък, пътниците в автомобила са по-добре защитени, тъй като самият автомобил е по-безопасен. Ние, служителите на SGS, можем да Ви помогнем да оцените, изпитате и подобрите ефективността на всяка система, която оказва влияние върху активната безопасност. Използвайки нашите услуги, Вие можете да обещаете повече на своите клиенти и да изпълните обещанията си. Постигнатите от нас резултати при автомобилните системи за активна безопасност сами говорят за себе си; сега можете да ни изпитате.

В качеството си на водеща световна фирма за изпитване, верификация, проверка и сертификация, ние Ви предлагаме точност, изключително опитни специалисти, модерни методики за проверка и глобално присъствие.

Свържете се с нас днес, за да научите повече за нашата широка гама от услуги за изпитване и верификация на системи за активна безопасност.