Skip to Menu Skip to Search Свържете се с нас. Bulgaria Интернет страници и езици Skip to Content

Услугите, свързани със системи и софтуер за контрол, предлагани от SGS, гарантират безопасността и надеждността на системите и софтуера за контрол на Вашия автомобил.

Във Вашия автомобил има голям брой важни системи и софтуер за контрол. Поради това трябва да се уверите в безопасността и надеждността на тези системи. Нашата широка гама от услуги, свързани със системите и софтуера за контрол, Ви помагат да оцените и подобрите функционалността и безопасността на електронните контролни устройства в автомобила (ЕКУ), динамиката на шофиране, помощта при шофиране, системите за активна безопасност и комфорт според най-новите международни стандарти.

В качеството си на водеща световна фирма за изпитване, верификация, проверка и сертификация, ние Ви предлагаме точност, изключително опитни специалисти, модерни методики за проверка и глобално присъствие. В резултат на това, ние можем да Ви помогнем да откривате неизправности, да сертифицирате качеството, да гарантирате безопасността на водача и пътниците, както и да създадете един по-добър продукт - независимо къде осъществявате своята дейност.

Свържете се с нас още днес за допълнителна информация относно това как можем да Ви помогнем да гарантирате безопасността и надеждността на системите и софтуера за контрол на Вашия автомобил.